Sobre nosaltres

Portada de 5 Minuts Tard

QUI SOM

Els creadors de 5 minuts tard som l’Alberto Dexeus, la Maria Teresa García, la Núria Muñoz, la Clara Renau i l’Anna Tabernero, cinc joves graduades en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Des que ens vam endinsar en aquest projecte, no podem evitar arribar cinc minuts tard als llocs. Potser a partir d’ara a vosaltres us passarà el mateix.


ENS PRESENTEM MÉS CONCRETAMENT…

ALBERTO DEXEUS

M’interessa fer ficció en un espai públic que, com en el cas de Barcelona, genera una quantitat ingent d’imatges dia a dia. Buscar, també, altres formes visuals i sonores per tal d’explicar una ciutat que en són moltes.

ANNA TABERNERO

Estic especialment interessada en el departament de producció, m’agrada moure tots i cadascun dels fils necessaris per tal de donar vida als episodis. També m’encanta l’etalonatge, que aporta sentit amb contrastos, colors i lluminositat.

CLARA RENAU

M’agrada que m’expliquin històries i m’agrada imaginar-me les que no m’expliquen. Des que vaig embarcar-me en aquest projecte no he pogut parar de pensar en tot el que li pot passar a algú que espera, i algunes d’aquestes idees s’han acabat transformant en guions.

MARIA TERESA GARCIA

El que més m’agrada és la fase de guió, veure com de la llavor d’una petita idea neix i pren forma poc a poc tot un episodi. Les versions que el fan créixer, les posades en comú amb la resta de l’equip i com entre les idees de tots el guió original muta fins a arribar a la seva versió final és una part de la que gaudeixo moltíssim.

NÚRIA MUÑOZ

Sobretot m’agraden el muntatge i la producció, els dos càrrecs que més he agafat durant la realització de la sèrie. M’ho he passat molt bé organitzant els rodatges i estic super contenta d’haver tingut els companys/es que he tingut en aquest projecte.